Pioneer FH-S820DAB

-11%
Pioneer FH-S820DAB
Pioneer FH-S820DAB
Pioneer FH-S820DAB
Pioneer FH-S820DAB
74 900 Ft
67 000 Ft
Kezdete: 2020.05.08   A készlet erejéig!
2-DIN CD fejegység. DAB/DAB+, Bluetooth, többszínű megvilágítás, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync App, Apple- és Android-támogatás.
Részletek

Bluetooth, DAB és okostelefon csatlakoztathatóság.

Ez a 2-DIN Bluetooth és DAB fejegység új szabványokat állít fel az audio teljesítmény és a csatlakoztathatóság szempontjából. Ennek ellenére nagyon könnyen kezelhető.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosítást, valamint vezeték nélküli zene streaming-t okostelefonjáról. A Pioneer egyedi Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetően a hangminőség a lehető legközelebb áll az eredeti felvételhez. Két Bluetooth telefont is csatlakoztathat egyszerre.

Beépített DAB / DAB + tunerével kristálytiszta digitális audio- és interferenciamentes vételét élvezheti. Még jobb: a mellékelt Time Shift funkció lehetővé teszi az élő DAB-adások visszatekerését, szüneteltetését és folytatását.

Egyszerűen csatlakoztassa iPhone vagy Android okostelefonját vezeték nélkül (Bluetooth-on keresztül), és élvezze a Spotify alkalmazást (mind a Free, mind a Premium Spotify felhasználók számára) vagy a Pioneer Smart Sync alkalmazást, amely az okostelefonját egy teljesen új szintre hozza.


Az FH-S820DAB egy igazi csúcskategóriás autó audiorendszer. Olvassa a FLAC fájlokat, és 13 sávos Grafikus EQ-vel és a fedélzeti MOSFET 50 W x 4 erősítővel van felszerelve. Az Idő-igazítás funkciónak köszönhetően a lehető legjobb hangminőséget élvezheti, függetlenül attól, hogy a járműbe melyikbe telepítették. A 3 RCA-t használva csatlakoztasson más alkatrészeket, például hangszórókat, mélysugárzókat, erősítőket a még sokoldalúbb használat érdekében.


Részletek • Autohifi típus: 2-DIN, Bluetooth, USB, CD mechanikával

 • Kijelző szín : többszínű RGB

 • Csatlakozási lehetőségek: Android, Bluetooth, iPhone, Spotify

 • Apple/Android kompatibilitás : Android kompatibilis, iPhone kompatibilis

 • Speciális funkciók II: 13 sávos grafikus EQ, Nyomógomb világítás: RGB, DAB+ tuner, FLAC támogatás, high pass filter, low pass filter

 • Teljesítmény: 4 x 50W MOSFET
Funkciók • DAB + - Élvezze kedvenc rádióállomásainak kristálytiszta digitális minőségben való hallgathatóságát a beépített digitális rádió tunernek köszönhetően.

 • Digitális rádió jelöléssel ellátott termék - A gyártóknak meg kell felelniük a független tesztelés által hitelesített minimum előírásoknak. Az összes Pioneer termék, amely ezt a digitális rádiójelölést használja, függetlenül tesztelt és jóváhagyott, így bizalommal vásárolhat.

 • Bluetooth® - Tartsa be a helyi vezetési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. A szélessávú beszéd kihangosító, vezeték nélküli audio streaming (A2DP) előadó, album és dal kereséssel, egyszerű párosítás és audio vezérlés (AVRCP)

 • Pioneer Smart Sync alkalmazás - A Pioneer Smart Sync alkalmazás segít az okostelefon funkcióinak felhasználásában. Összekapcsolja okostelefonját a Pioneer kompatibilis autórádióival.

 • Működik az Alexa-val (a Pioneer Smart Sync alkalmazáson keresztül) - A Pioneer Smart Sync alkalmazásban található Alexa kompatibilitással zenét játszhat, hallgathat hangoskönyveket, hallgathatja a híreket, ellenőrizheti az időjárást, irányíthatja az intelligens otthoni eszközöket, útvonaltervet kaphat, parkolást találhat. , és így tovább - mindezt miközben a kezét a kormányon tartja, és a szemét az úton tartja.

 • Spotify - A Spotify segítségével csak csatlakoztassa okostelefonját, hogy kényelmesen böngészhesse kedvenc lejátszási listáit, albumait, dalait és előadóit a fejegység vezérlőivel.

 • Made for iPhone - Az iPhone Direct Control segítségével közvetlenül kezelheti i-eszközét az autó műszerfalán, és élvezheti a kiváló hangzást.

 • Kompatibilis az Androiddal - Csatlakoztassa és hallgassa meg a készüléken tárolt zenét alkalmazás nélkül

 • USB bemenet - Csatlakoztassa, töltse fel és csatlakoztassa az USB-vel csatlakoztatott készüléket a zene és a videó lejátszásának élvezetéhez.

 • 13 sávos grafikus EQ - Állítsa be az audiokimenetet részletesen az Ön igényei szerint testreszabott zenei élmény érdekében.

 • Többszínű megvilágítás - A kijelző és a gomb megvilágítását illessze a jármű belső világításához a végtelen színkombinációk sorozatával.

 • FLAC - Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális audiofájljait a járműben, CD-minőségű lejátszással, konvertálás nélkül.

Adatok
Garancia
36 hónap
Gyártó
Pioneer