user_mobilelogo

08-kupon

5szKupon N

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
I agree with the Használati feltételek

Bejelentkezés

KEF EGG aktív hangfal teszt
AV-Online tesztelése

2018.06.15 kef egg teszt thb

Legújabb tesztalanyunk, a KEF ovális hangfalainak már sokadik inkarnációja, digitális bemenetekkel, Bluetooth és USB csatlakozási lehetőséggel és jellegzetes, koncentrikus hangszórókkal.

 

Tovább a cikkhez...

 

KEF MUO Bluetooth hangszóró teszt
AV-Online tesztelése

2018 04 26 kef muo teszt thb

Kicsi, elegáns, finom, és nem Raffaello, mi lehet az? Ilyen találós kérdést tehetnénk fel a KEF MUO-ról, mely az angol hangsugárzó specialista cég első, mégis jól átgondolt kikacsintása a Bluetooth hangrendszer kategória felé.

 

Tovább a cikkhez...

 

Denon PMA-60 integrált sztereó erősítő teszt
AV-Online tesztelése

A Denon PMA-60 ügyes koktél formájában elégíti ki a kompakt, úgymond nappali barát sztereó rendszert építők igényeit, és noha nem a gyártó legkifinomultabb erősítője, hangja bizonyos célokra így is kifogástalan.

 

Tovább a cikkhez...

 
 

Denon DCD-2500NE CD/SACD játszó és PMA-2500NE erősítő teszt - Velük van az erő
HifiPiac tesztelése

A legutóbbi hírekben leginkább az új AV receivereivel és HEOS kompatibilis készülékeivel szereplő Denon természetesen a sztereó készülékekre is kiemelt figyelmet fordít. „New Era” (NE) nevezetű klasszikus hifi komponens sorozatukból nemrégiben a PMA-1600NE integrált erősítőt mutattuk be, most pedig a család PMA-2500NE jelű csúcsmodellje került hozzánk, mégpedig CD játszó párjával, a DCD-2500NE modellel együtt.

 

Tovább a cikkhez...

 
 

Focal Aria 926 álló hangfal teszt
AV-Online tesztelése

 

Mindig izgalommal tölt el minket a pillanat, amikor egy olyan hangfal kerül a kezeink közé, melynek korábban már volt szerencsénk egy kisebb méretű, vagy alacsonyabb szintű verzióját tesztelnünk. A körülbelül másfél évvel ezelőtt nálunk járt Focal Aria 906 igen jó benyomást tett ránk, ezért kíváncsian vártuk nagytestvére, az Aria 926 álló hangfal bemutatkozását.

 

Tovább a cikkhez...

 
 

 

 
 

 

 


további hírek
...

 

Kosár

 x 

A kosár üres

Választható ajándék

valaszthato ajandek

Akciós termékek

valaszthato ajandek

Facebook

Facebook

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.