Alpine iLX-F903D

Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Alpine iLX-F903D
Áruhitel
5.9%THM
299 990 Ft
1-DIN méretű 9"-os digitális média állomás.
Részletek

Az Alpine Halo9 az egyedülálló dizájnjával lehetővé teszi az XXL képernyőt az 1DIN rádió hellyel rendelkező járművek számára

Az Alpine a vásárlói igények kielégítése érdekében olyan nagyméretű kijelzővel ellátott rendszert fejlesztett ki, mely nem igényel speciális egyedi telepítést. Az Alpine Electronics bejelentette az iLX-F903D-t, amely nagyméretű 9"-os képernyőméretet tesz lehetővé különféle járművekhez.
Az Alpine az utóbbi 3 évben nagyon aktív volt és teljeskörűen integrált, autóspecifikus infotainment rendszereket mutatott be a paicon nagyméretű érintőképernyővel, de mi egy 9"-os megoldást akartunk kihozni az Apple CarPlay és az Android Auto funkcióval a járművek egy sokkal szélesebb köre számára"- mondta Ingmar Heck, az Alpine Electronics Europe GmbH marketing és disztribúciós managere. "Az iLX-F903D új lépést jelent, mivel 9"-os képernyőt biztosít a szabványos 1DIN vagy 2DIN rádió kilalakítások számára. Hiszünk abban, hogy ez a készülék tökéletes megoldást jelent a Volkswagen T5 és T6, számos régebbi Volkswagen modell, vagy az olyan trendi autók, mint például a FIAT 500 számára. "
Az iLX-F903D egy 9 colos WVGA érintőképernyővel ellátott DAB+ Digital Media Receiver, otikai meghajtó nélküli kialakítással (nincs CD/DVD nyílás). 1DIN méretű alvázat használ a telepítéshez, de a képernyő "lebeg" a jármű műszerfala előtt, lehetővé téve a túlméretezett képernyő hozzáadását a különféle járművekhez anélkül, hogy egyedi telepítést kellene alkalmaznunk. Az iLX-F903D "Alpine Halo9" beceneve utal a képernyő egyedülálló lebegő pozíciójára és a 9"-os méretére.
Az Alpine továbbra is az egyetlen nagy aftermarket gyártó, amely olyan teljes rendszereket kínál, melyek nagyobbak, mint a szabványos 6.1" vagy 7"-os képernyők. Eddig az Alpine 8" és 9"-os modellek jármű-specifikusak voltak, és speciális műszerfal blokkokat igényeltek, hogy ne zavarják meg a jármű müszerfalának elrendezését vagy elektronikáját. Az iLX-F903D Alpine Halo9 és annak lebegő képernyője még több jármű számára teremti meg a 9"-os formavilág lehetőségét.


Szórakoztató elektronika funkciók

Az iLX-F903D számos szórakozási lehetőséget kínál. Az optikai meghajtó nélküli kialakítás az okostelefon kompatibilitáshoz lett tervezve az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével, a Google Asszisztenssel. Az iLX-F903D érintőképernyőjén vezérelhetők és megjeleníthetők az iPhone és az Android telefonok mappái, zenéi, üzenetei és telefonhívásai. Az iLX-F903D Bluetooth® vezeték nélküli technológiát is tartalmaz audio streaming-gel és beépített DAB+ vevőkészülékkel. Van egy USB-port a videó vagy audió lejátszáshoz (FLAC [Free Lossless Audio Codec], MP3, WMA és AAC), illetve található AUX bemenet és HDMI bemenet is rajta. Egy második HDMI bemenetet a KCX-630HD HDMI választó segítségével lehet hozzáadni (külön megvásárolható). A CD/DVD lejátszás a DVE-5300 CD/DVD-lejátszó hozzáadásával érhető el (külön megvásárolható). Az Alpine különféle járműkijelző felületeket is kínál, amelyek lehetővé teszik számos jármű kormánykerék távvezérlésének, parkoló érzékelőjének, légkondicionálójának és sok másnak a használatát.


Installáció

A 9"-os képernyő egy 1DIN alvázhoz csatlakoztatott állítható tartóhoz van csatlakoztatva. A telepítés után a képernyő és a tartó rögzítve van az alvázra a stabil installáció érdekében. A képernyő a műszerfal fölött vagy azelőtt helyezkedik el, miközben a hátsó készülékház rész egy tiszta vonalban illeszkedik a vékony és modern sziluetthez. Alapértelmezett helyzetében a képernyő csúszó tartója ki van nyomva, 90 fokos szögben ülve, és a képernyő alja az 1DIN-es alvázra van központosítva. Ezen a ponton a képernyő szögbe állítható a kijelölt pozíciókba, hogy segítsen a telepítés során, segítse a láthatóságot, vagy eltávolódjon a műszerfal egyéb elemeitől. A képernyő 20 mm-rel hátrébb helyezhető el az alapértelmezett pozíciójától, hogy közelebb kerüljön a műszerfalhoz. Mozgatható felfelé vagy lefelé 30 mm-rel az alaphelyzetből, és legfeljebb 45 fokban felfelé vagy lefelé fordítható a fel / le helyzet pozíciójától függően.


Kamera bemenet

Az iLX-F903D kamera bemenettel is rendelkezik és megjeleníti az iránymutatásokat a 9"-os képernyőn, hogy segítse a távolságok helyes felmérését a vezető számára (a lamera külön megvásárolható).


Műszaki adatok • 9"-os WVGA kapacitív érintőképernyő

 • 1DIN-es alváz

 • Működik az Apple CarPlay programmal

 • Android AutoTM - Google Asszisztenssel

 • Beépített DAB+ tuner

 • Made for iPod & iPhone

 • FLAC / MP3 / WMA / AAC zene lejátszás USB-n keresztül

 • 4 x 50W-os 4 beépített erősítő

 • Alpine TuneIt App Ready

 • Kiterjedt hangolási funkciók, beleértve a 9 sávos P-EQ-t, a 6 csatornás digitális időkorrekciót és a digitális keresztváltót

 • Bluetooth vezeték nélküli technológia audio streaming-gel

 • A Kedvenceim funkció egyedi hivatkozásokat biztosít a kedvenc hangforrásokhoz, helyekhez és telefonszámokhoz

 • Kijelző interfész port a CAN-Bus interfészek csatlakoztatásához

 • 4-utas swipe action grafikus interfészvezérlés

 • Több kamera rendszer érintőképernyős vezérlése

 • Egy HDMI bemenet, vagy bővítés a KCX-630HD HDMI Selector Interface-en keresztül (külön megvásárolható)

Adatok
Garancia
24 hónap
Gyártó
Alpine
Hitelkalkulátor