Autómárka választó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Rendelését telefonon is leadhatja kollégáinknál! A termékek beépítését is vállaljuk szakműhelyünkben! +36709081525 

Hangszóró javítás

Kedves Ügyfeleink, Látógatók!

Cégünk hangfal, hangszóró javítással is foglalkozik, ide beletartozik a hangszóró teljes felújítása, peremezés, tekercselés, bevezető szál meghibásodás, egyéb meghibásodások javítása is.
A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

A hangszórókkal kapcsolatos hibák két okra vezethetők vissza, az egyik az idő, vagyis a hangszórók életkora, a másik pedig a túlterhelés.

  • A hangszórók pereme az évtizedek alatt elhasználódik, és elporlad, ez főként a habszivacs peremre igaz. A hangszóró mozgása ezt a porózussá vált anyagot egyre jobban tönkreteszi, és egyre nagyobb hasadékok képződnek, ami által a hangszóró torz, recsegő hangot ad, vagy az is előfordul, hogy mély hangok szinte egyáltalán nem hallhatók a hangsugárzóból.
    Ha más probléma nincs, a hangszóró peremezéssel javítható.
    Az új, gumi peremes membránnal szerelt hangszórók ebből a szempontból tartósabbak, de találkoztunk már olyan példánnyal, ahol a gumi perem „felkeményedett”, kiszáradt, és gátolta a membránt a szabad mozgásban.

  • A túlterheléssel járó hibák a hangszórók tekercseinek szakadásával járnak, amikor a hosszú távú tartós túlterhelés miatt a tekercselés elég és szakadás lép fel. Ilyenkor az adott, tönkrement hangszóró semmilyen hangot sem ad, ami által az összhangzás is furcsa, természetellenes lesz.

 

Hangszóró felújítás, hangszóró peremezés, hangszóró tekercselés, hangszóró meghibásodás javítására pontos árat, egyeztetés, bevizsgálás esetén tudunk mondani.

Érdeklődni akár e-mailben, telefonon, chaten is lehetséges.
info@audiovilag.hu
+36709081525