Autómárka választó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rendelését telefonon is leadhatja kollégáinknál! A termékek beépítését is vállaljuk szakműhelyünkben! +36709081525 

Épületautomatizálás

 

Control 4

 

 

 

Napjainkban számos különféle okosnak mondott eszköz kapható, de mindaddig aligha nevezhetőek valóban okosnak, amíg nem tudnak úgy szervezetten együttműködni egy rendszerben, hogy valóban átélhesse az okos otthon minden varázsát.

 

A kicsitől a nagyig, a régen épülttől a vadonatújig a Control4 egyetlen közös alapra építve a rendszert alkotó eszközök együttműködését és az otthonában alkalmazott technológiákat koordinálva olyan egységes rendszert teremt az otthonában, amely tökéletesen illeszkedik az életstílusához és azt családja minden tagja könnyen és élvezettel kezelheti. Az így okossá tett otthon varázslatos élményt nyújt, és minden vonatkozásban segíti és egyszerűbbé teszi az életét. Egyetlen vezérlő eszközzel, egyetlen gombnyomással szabályozhatja lakása világításának fényerejét, küldhet nagyfelbontású zenét otthona bármely, vagy mindegyik helyiségébe, kapcsolhatja ki, vagy be a fűtést, szabályozhatja az egyes helyiségekben a hőmérsékletet, zárhatja, vagy nyithatja a kaput, vagy az egyes helyiségek ajtóit, élesítheti, vagy kikapcsolhatja a riasztó rendszert. De ugyanilyen módon, a világ bármely pontjáról ellenőrizheti azt is, hogy ki van a lakásában, vagy ki kíván oda bejutni. Miután megismerte, csak azon fog csodálkozni, hogy hogyan élhetett eddig teljes életet mindezen szolgáltatások nélkül. Számunka ez az Új alapállapot.

 

Loxone

 

 

 

A Loxone okos otthon nem arról szól, hogy komplikált vezérlőegységek használatával fel-le kapcsolgasd a lakásodban a lámpákat. A Loxone okos otthon egyszerűen csak tudja, mit kell tennie, ezáltal éves szinten több ezer feladatot vesz át tőled, hogy te a számodra fontos dolgokkal foglalkozhass. Okos otthonod egy személyben gondoskodik a fűtésről, világításról, árnyékolásról és sok minden másról is. Te döntöd el, mit kezdesz az így visszakapott idővel. Rég nem látott barátaiddal találkozol? Elviszed a gyerekeket a játszóházba? Vagy végre rászánsz önmagadra egy kis időt? Ez mind lehetséges az igazi okos otthon, a Loxone segítségével.

 

MDT technologies

 

 

 

Az MDT technologies a KNX termékek egyik vezető gyártója Németországban. 2016/2017-ben és 2018-ban "TOP 100" díjat. Több mint 25 éves tapasztalat az elektronikus eszközök fejlesztésében és gyártásában garantálja a megbízható minőséget. Az összes terméket a legmodernebb automatikus pick-and-place line megoldással gyártják és tesztelik.

 

 

Szórakoztatás

Otthona akár egy, akár minden helyiségét megtöltheti a kedvenc nagyfelbontású tartalmával. A legújabb 4K magas felbontású videó tartalmakat nézheti, vagy az elérhető legnagyobb felbontású digitális zenei feltételeket küldheti lakása bármely helyiségébe digitális adatfolyam formájában és egyetlen könnyen áttekinthető és kezelhető távvezérlővel szervezheti és irányíthatja a zenehallgatást, vagy teremthet igazi, magával ragadó moziélményt az otthonában. Egyszerűen, de nagyszerűen tarthatja kézben otthonában a szórakoztatóelektronikai eszközöket, kiemelkedő hang és képminőségben hallgathatja, nézheti kedvenc műsorait.

 

 

Okos világítás

Briliáns lehetőségek sokaságát nyújtjuk!

 

Az okos világítás eleganciát, kényelmet, otthonosságot és mindenekelőtt energia megtakarítást biztosít az otthona számára. Az ingatlan akkor is lakottnak tűnhet, ha éppen nincs is otthon. Otthona minden világítótestének szabályozni tudja a fényerejét, akár egyenként, akár egyszerre is egy gombnyomásra, de a hangjának is engedelmeskedhet a világítás. Arra is mód van, hogy automatikusan az életmódjához igazodjanak a fények. Ez nem egyszerűen okos, inkább egy briliáns megoldás!

 

 

Vezeték nélküli világítás

Kísérletezhet az okos világítással előbb csak a lakása egy adott helyiségében, de a teljes otthonát is egyszerre kényelmesebbé teheti.

 

A vezeték nélküli világítás kifinomult stílust visz a lakásába. A kezelőszervek többféle színben, elegáns kivitelben kaphatóak, használatukkal még szebbé válhat a környezet. A testre szabható gombok segítségével egyetlen gombnyomással a világításon túl is sok mindent vezérelhet, például a zenelejátszást, a mozizást és még számtalan egyéb dolgot. Több helyiségben, vagy akár a teljes otthonában is egyszerre egy pontról szabályozhatja a világítást. A mozgásérzékelőkkel kombinálva automatikusan kapcsolnak fel és le a fények, ahogy mozog az otthonában. Arra is van mód, hogy a vezérlő rendszer automatikusan kapcsolgassa a fényeket akkor is, ha éppen nincs otthon, azt a látszatot keltve, mintha tartózkodna valaki a lakásban.

 

 

Hangvezérelt világítás

Amazon Alexa kompatibilis eszközökkel kiegészített rendszerrel a hangvezérlés is lehetséges. Ezzel megkérheti Alexát, hogy világítsa meg a közlekedési útvonalát, ha mindkét keze tele van, amikor az otthonában járkál. Arra is kérheti Alexát, hogy mondjuk 40 %-kal csökkentse az étkező megvilágítását. De azt is megteheti, hogy a hangjával oltsa le a lámpákat, amikor este nyugovóra tér.

 

 

Központilag vezérelt világítás

Ezt a megoldást az új otthont építőknek, vagy egy meglévő épületet teljesen felújítóknak ajánljuk. A központilag vezérelt világítással a teljes világítás vezérlő rendszert egy helyen, egy zárt szekrényben építheti ki, a kapcsolók helyére elegáns, stílusos nyomógombokat építhet. A testre szabható gombokkal nem csak a világítást, hanem otthona számos egyéb funkcióit is, például a szórakoztató rendszerét, a biztonságtechnikai rendszereket, és a klímát is vezérelheti.

 

 

Kültéri világítás

Az okos világítás nem ismer határokat, a beltér mellett a csillagos ég alatt is tökéletesen működhet. Olyan világításképet is összeállíthat, amellyel épülete külső tereit, a tetőt, a kertjét, a kerítést, a kapukat világíthatja meg esztétikusan. Külön megvilágíthatja a szökőkutat, vagy a kerti medencéjét is. A napfelkeltéhez és a napnyugtához igazíthatja a kültéri lámpák működését. Programozhatja úgy is a világítótesteket, hogy riasztás esetén villogjanak a kerítésre, vagy az épület határoló falaira helyezett lámpák, amellyel a váratlan eseményeket jelezheti a külvilágnak.

 

 

Komfort és kényelem

Gazdaságos és hívogató az intuitív vezérlés révén.

 

Élvezze a kényelmes és hívogató otthonát az energiahatékony légkondicionálással, fűtés-hűtés vezérléssel, az úszómedence és a pezsgőfürdő kényelmét szolgáló vezérlésével és a családja minden tagját elérhetővé tévő kényelmes kommunikációval.

 

 

Klíma

Személyre szabott, ütemezhető beállításokkal szabályozhatja a klímát az otthonában, ehhez csak pár érintésre van szükség az okostelefonján, vagy a táblagépén, de a rendszert akár a saját hangjával is vezérelheti.

 

 

Redőnyök és függönyök

Egyszerű mozdulatokkal engedheti le, húzhatja fel a redőnyöket, függönyöket, vezérelheti az árnyékoló rendszereket, mozgathatja a motoros vásznakat, de csoportba rendezve is kezelheti az árnyékoló eszközöket.

 

 

Kültéri eszközök vezérlése

Az otthona falain túli világban is élvezheti a kényelmet és a biztonságot, a kertjében is hangulatos és biztonságos oázist teremthet magának az eszközeinkkel.

 

A medencéjében és pezsgőfürdőjében távolról is bekapcsolhatja a fűtést, beállíthatja a vízhőmérsékletet, vagy indíthatja be a szivattyúkat, kapcsolhatja a fúvókákat a telefonos alkalmazásból. Az időjárási viszonyoknak megfelelően vezérelheti, programozhatja a kerti locsoló és öntöző eszközöket.

 

 

Belső videó kommunikáció

Megnézheti , ki áll az ajtaja, vagy a kapuja előtt, ellenőrizheti, hogy alszik-e a gyermeke, de ebédhez is hívhatja a családtagjait, mindezt egyszerűen és pár gombnyomással, ha az okos otthona belső kommunikációját használja. A belső videó kommunikáció hihetetlenül gyors csatlakozási sebességet biztosít, tisztán, jól érthetően társaloghat tiszta kép mellett. Kiválthatja vele a kapucsengőt, úgy is láthatja a kapu előtt állót, hogy fel sem kell állnia a kanapéról. Gombnyomásra nyithatja-zárhatja a kertkaput, a garázsajtót, mindezt egy egységes kezelőfelületen keresztül.

 

 

Személy -és vagyonbiztonság

Biztonságban érezheti magát otthon, vagy távol az otthonától is

 

A világ bármely csücskéből betekinthet az otthonába. Riasztást kaphat bárhol a világban, ha valaki behatolni próbál az otthonába, ha nyitva felejtette a garázsajtót, vagy csőtörést észlelt a rendszer valahol az épületben. Az intelligens biztonságtechnikai rendszereink akkor is ügyelnek az otthona biztonságára, ha távol tartózkodik bárhol a világban.

 

 

Élesítés és kiriasztás

A riasztórendszerét is elegánsan a vezérlő rendszeren keresztül élesítheti, vagy riaszthatja ki, de ezen az intuitív érintőképernyős kezelőfelületen, a TV-képernyőn, vagy a mobil eszközén keresztül üzeneteket is kaphat a riasztó rendszerétől. Amint elhagyja otthonát, elég csak megnyomnia az „Away” (Eltávoztam) gombot és máris élesedik a riasztórendszer, bekapcsolnak a kamerák és a rendszer minden ajtót és kaput lezár az otthonában.

 

 

Lezárások és riasztások

Könnyen és egyszerűen megtekintheti az okos zárak állapotát, szabadon programozhatóan engedélyezheti, vagy tilthatja a bejutást otthona egészébe, vagy annak egy részébe annak, akinek kívánja. Azonnal értesítést kap, ha valami rendellenességet észlel az otthonában, vagy otthona körül a riaszórendszer, például ha csőtörtés történt a pincében, vagy nyitva maradt volna a garázsajtó. Bárhonnan figyelemmel kísérheti az otthona állapotát, mindegy, hogy milyen messze van tőle és így folyamatosan kézben tarthatja otthon a dolgokat.

 

 

Videófelügyelet

Az alkalmazás használatával egyszerűen és könnyen nézheti meg az otthonán belül, vagy kívül elhelyezett kamerák képeit. Távolról, távirányítással láthatja a biztonsági kamerák élőképeit a mobil eszközein, távolról is irányíthatja az otthonát, mindegy, hogy csak a földszinten, vagy több ezer kilométerre van-e.